Надіслати запит Приєднуйтесь до Sii
Надіслати запит Приєднуйтесь до Sii
top-image
Назад

Майбутнє за електрикою. Sii розробляє програмне забезпечення вбудованих систем для зарядних пристроїв для електромобілів ABB

Дедалі вищий попит на електромобілі, що дозволить зменшити негативний вплив викидів вихлопних газів на навколишнє середовище, вимагає розвитку зарядної інфраструктури. Електромобільність вимагає не тільки збільшення кількості зарядних станцій, а й впровадження покращень у рамках наявних рішень. Інженери Sii співпрацюють з ABB, щоб зробити програмне забезпечення станції більш ефективним, надійним і безпечним для користувачів. Вони також мають можливість випробувати розроблені рішення на одному з кількох прототипів зарядних станцій ABB, доступних у всьому світі, які нещодавно було доставлено в Sii Poland Hall у Гданську.

Неминуча електрифікація транспортних засобів

Крива зростання продажів автомобілів з альтернативними приводами динамічно зростає у всьому світі. У відповідь на попит на законодавчі норми щодо сталого розвитку, переважна більшість виробників автомобілів планують перейти на виробництво виключно електромобілів. Паралельно Європа, Індія та Китай розглядають можливість заборони продажу автомобілів на викопному паливі. Це не лише курйоз чи тенденція, а чіткий напрямок у розвитку галузі, для якої 2017 рік став проривним, коли було подолано магічний бар’єр у мільйон нових автомобілів з електромоторами, проданих у всьому світі. Очікується, що до 2025 року лише на польських дорогах буде близько мільйона електромобілів. Такий швидкий темп розвитку галузі несе з собою багато проблем, включаючи збільшення доступності зарядних станцій та необхідність адаптації рішень до мінливих потреб, стандартів та очікувань кінцевих користувачів.

Співпраця ABB та Sii над програмним забезпеченням для зарядних пристроїв для електромобілів

ABB є провідною глобальною технологічною компанією, яка активізує трансформацію суспільства та промисловості для досягнення більш продуктивного та стійкого майбутнього. Підключаючи програмне забезпечення до свого портфоліо з електрифікації, робототехніки, автоматизації та руху, ABB розширює межі технологій, щоб вивести продуктивність на новий рівень. Будучи титульним спонсором і технологічним партнером Формули E, де в перегонах беруть участь лише електромобілі, ABB робить внесок у стійке майбутнє. У рамках широкомасштабної розробки більш екологічно чистих та ефективних транспортних рішень АBB зіткнулася з проблемою створення ефективного, надійного програмного забезпечення для зарядних станцій для електромобілів та оптимізації наявних рішень для підвищення ефективності. Це завдання було доручено кваліфікованим і досвідченим інженерам Sii. За три роки співпраці з замовником команди про’кту відповідали за:

  • Внесення змін в чинне програмне забезпечення, щоб воно відповідало останнім стандартам і відповідало поточним потребам ринку,
  • Оптимізацію вихідного коду з точки зору його продуктивності,
  • Підвищення надійності рішення за допомогою аудитів безпеки.
  • Обробку нових запитів від клієнта та підтримка впроваджених рішень,
  • Адаптацію наявного програмного забезпечення, щоб оператори зарядних точок могли запускати спеціальну програму на зарядній станції безпечним для системи способом.

– Завдяки підтримці наших експертів з Embedded Competency Center, клієнт досяг поставлених технічних та стратегічних цілей, – каже Krzysztof Lis, Delivery Manager в Sii. – Зарядні станції були оновлені новою версією програмного забезпечення, що покращило їх продуктивність і досвід роботи, а також сприяло оптимізації з точки зору безпеки. Крім того, ми покращили стабільність роботи станції, що означатиме значно нижчий рівень відмов і меншу потребу в підтримці з боку сервісних техніків. Завдяки нашій відданості та створенню служби технічного обслуговування, яка відповідає за обробку звітів кінцевих користувачів про станції зарядки автомобілів, ми змогли вивільнити частину ресурсів клієнта для роботи над новими продуктами, – додає він.

Прототип зарядної станції в Sii Hall в Гданську

Sii Poland, як технологічний партнер, який найняв понад 7 000 спеціалістів, надав ABB не тільки широкий доступ до інженерів із бажаними компетенціями, але й можливість масштабувати послуги, які відповідають поточним потребам. Коли клієнту знадобилася підтримка при складанні тестових наборів, завдяки роботі в моделі One-Shop, експерти Sii були готові виконати роботу в короткі терміни. Завдяки довірі та ефективності у виконанні доручених завдань вони також підтримують АBB у розробці нових продуктів.

Нині з повною відданістю, довірою та відповідальністю за інтелектуальну власність клієнта, Sii підтримує ABB у розробці нових продуктів. У зв’язку з роботою, проведеною наприкінці минулого року, в Sii Hall в Гданську з’явилася одна з пари прототипів зарядних станцій для електромобілів. Завдяки його доступності інженери можуть протестувати розроблене програмне забезпечення найточнішим способом на цільовому обладнанні, тобто на «живому організмі», а не шляхом програмного моделювання.

– Електромобілі – це майбутнє. Вони принесуть нам ще багато технологічних проблем. Оскільки популярність автомобілів та інших електромобілів зростає, їх надійність і безпеку у використанні та експлуатації доведеться підвищувати. Ми раді брати участь у таких цікавих проєктах, – коментує Krzysztof Lis.

Від досвіду Sii, його масштабів і можливості реалізації проєктів для клієнтів з усього світу, при дотриманні найвищих стандартів безпеки, можуть виграти не тільки виробники зарядних станцій, а й компанії, що управляють зарядними точками. Якщо ви хочете дізнатися більше, перегляньте нашу пропозицію та подивіться, як ми можемо допомогти вам розвинути ваш бізнес.

Вам також може сподобатися

Більше новин

SUBMIT

This content is available only in English version.

Are you sure you want to leave this page?

This content is available only in one language version.
You will be redirected to home page.

Are you sure you want to leave this page?