Надіслати запит Приєднуйтесь до Sii
Надіслати запит Приєднуйтесь до Sii
top-image
Назад

Починаючи від замислу дизайнера, закінчуючи полицями магазинів – інженери з Sii виконують IT-проєкти для PUMA завдяки системі управління життєвим циклом продукту.

PUMA — один із провідних світових спортивних брендів, який займається розробкою, розвитком, продажем та маркетингом взуття, одягу та аксесуарів. Протягом 70 років PUMA виробляє найінноваційніші продукти для найшвидших спортсменів планети. PUMA зі штаб-квартирою в Герцогенаурах, Німеччина, розповсюджує свою продукцію в більш ніж 120 країнах.

Sii став партнером PUMA в лютому 2014 року. Початковий інтерес PUMA був пов’язаний з досвідом Sii у виконанні користувальницьких проєктів розробки мовою програмування Java і, зокрема, на фреймворку Vaadin. Сьогодні онлайн-рішення, створене Sii, допомагає користувачам замовляти інструменти (форми), необхідні для виробництва взуття, а також відстежувати відповідні інвестиції та амортизацію.

Після першого виконаного проєкту, Sii став партнером, який активно бере участь в інших ІТ-ініціативах PUMA, делегуючи свій персонал для роботи в рамках Business Intelligence, роздрібної торгівлі або внутрішніх програм підтримки бізнесу.

Після більш ніж трьох років співпраці Sii запропонували взятися за важливий бізнес-проєкт, пов’язаний із розробкою нової системи управління життєвим циклом продукту.

Метою проєкту було розробити повністю нові правила та систему, засновану на процесах для всього спектру продуктів PUMA (взуття, одяг, аксесуари), розроблених за найновішими, першокласними технологіями. Система дозволить розробникам, дизайнерам і продакт менеджерам працювати над своїми ідеями від нечіткої концепції, через прототип аж до остаточного, кінцевого продукту. Це підтримає їх у створенні, дизайні, ціноутворенні та технологічних рішеннях.

Завдяки цьому кроку PUMA розраховує покращити гнучкість свого продукту і збільшити час на розробку продукції. Система розроблена для використання у всьому світі. Проєкт вимагав від Sii створити команду з понад 30 експертів в цілях розробки роудмапи ( стратегії ) до 2019 року.

Оскільки обидві сторони шукають довгострокового співробітництва, PUMA наголошує на тому, що знайшла в Sii партнера, що швидко та ефективно створює спеціалізовані проєктні команди, бере на себе нові ІТ-ініціативи PUMA та забезпечує потреби проєкту.

– Важливим для нас є те, що Sii може надати висококваліфіковані проєктні команди протягом відносно короткого часу. Їхні інженери є експертами у своїх галузях і вносять цінний, цілеспрямований внесок і величезний досвід у наші проєкти, – говорить Kurt Walther, Senior Head of Global IT в  PUMA. – Близькість до штаб-квартири Sii в Польщі також є перевагою для PUMA. У разі потреби ми можемо швидко організувати зустрічі віч-на-віч у наших офісах у Херцогенаурах, щоб створити ще більш міцну взаємодію між проєктними командами PUMA та Sii, – додає Walther.

– Sii дуже пишається роботою з PUMA, брендом, який підтримує найшвидших спортсменів у світі. Ми не тільки отримали можливість зробити свій внесок у глобальний успіх бренду, але й знайшли партнера з перспективними проектами з точки зору сфери бізнесу та технологій, які приносять велике задоволення нашим співробітникам, – каже Grzegorz Brzostowski, Business Unit Director в Sii.

Сьогодні понад 50 інженерів Sii беруть участь у всіх процесах, пов’язаних з PUMA, які охоплюють проєкти, що виконуються в різних технологічних стеках від JAVA, через .NET до SharePoint і технологій Microsoft Business Intelligence.

Більшість завдань Sii спрямовані на надання комплексних багатофункціональних команд для охоплення всього обсягу проєкту, від деталізації бізнес-застосування до проєктування архітектури, розробки, тестування, впровадження та обслуговування. У деяких вузькоспеціалізованих сферах Sii надають спеціальні технічні групи, які працюють із внутрішнім персоналом PUMA для розширення наявних ІТ-можливостей, а також для забезпечення потреб та підтримки проєктів в межах усієї роудмапи.

 

– Ми сподіваємося на довгострокове співробітництво і прагнемо допомогти PUMA стати найшвидшою та найбільш інноваційною компанією в секторі, не тільки в бізнесі, але й як ІТ-організація, – підсумовує Brzostowski.

Дізнайтеся більше про систему управління життєвим циклом продукції, створену нашими експертами.

Вам також може сподобатися

Більше новин

SUBMIT

This content is available only in English version.

Are you sure you want to leave this page?

This content is available only in one language version.
You will be redirected to home page.

Are you sure you want to leave this page?