Надіслати запит Приєднуйтесь до Sii
Надіслати запит Приєднуйтесь до Sii
top-image
Назад

Інженери Sii роблять свій внесок у пристрої, які вибирає одна третя всіх користувачів слухових апаратів у всьому світі

Інженери Sii часто беруть участь у різних етапах розробки рішень, які покращують життя мільйонів людей. Один із провідних світових виробників слухових апаратів шукав технологічного партнера, який запропонує гнучкі моделі співпраці та унікальні ресурси. Метою було створення автоматизованих рішень перевірки та безперервної інтеграції для підтримки внутрішнього підрозділу, відповідального за вбудовані програмні компоненти. Експерти з Embedded Competency Center Sii взялися за цю проблему.

З 2016 року Sii співпрацює з одним із провідних виробників слухових апаратів та аксесуарів у світі. Цей інноватор галузі допомагає людям відновити та покращити якість свого слуху. Його безкомпромісна відданість якості відображається в його успіху на ринку – він виробляє кожен третій слуховий апарат, який використовується у всьому світі! Компанія шукала технологічного партнера з досвідом реалізації складних embedded проектів для прискорення розробки свого продукту. Sii впорався з цим завданням, створивши спеціальне тестове середовище.

З початку співпраці команда Sii відповідала за автоматичну перевірку та безперервну інтеграцію. Ці рішення є ключовими для відділу розробки платформи Замовника, підрозділу, який створює вбудовані програмні компоненти, необхідні для слухових апаратів і супутніх аксесуарів. Завдяки цій співпраці Замовник розширив свої можливості розвитку без необхідності додаткових інвестицій.

– Наші висококваліфіковані embedded інженери постійно сприяють проектуванню та розробці спеціального тестового середовища, як програмного, так і апаратного, з урахуванням конкретних потреб клієнта в домені, – каже Tomasz Sokołowski, Delivery Manager в Sii. – Сфера їхньої відповідальності охоплює весь процес безперервної інтеграції та розробки: від автоматизованої перевірки стилю коду, модульного тестування зі статичним і динамічним аналізом, через створення сценаріїв і автоматизованого цільового тестування до створення звітів, а також публікації та оприлюднення результатів тестування. Кожен етап виконується за допомогою найсучасніших інструментів і підходів, – додає Tomasz.

Така співпраця є взаємовигідними відносинами, в яких обидві сторони бачать велику цінність. – Проекти поєднують високий ступінь технічної складності та інновацій, але є й інший аспект, який керує нашими інженерами. Справжній позитивний вплив на якість життя людей – це те, що дає нам подвійну мотивацію робити все можливе, – каже Bartosz Borowy, Account Executive в Sii.

Фахівці Sii займалися підготовкою цільового тестування складної системи слухового апарату та її екосистеми, що вимагало розробки та впровадження надійної тестової ферми, що працює на кількох машинах одночасно. Створене ними рішення допомагає перевірити зв’язок BLE, продуктивність споживання електроенергії, потокову передачу аудіосигналу та інтерфейс між слуховим апаратом, користувачем і аксесуарами. Все це для того, щоб забезпечити користувачів сучасними, якісними та безпечними пристроями, які покращують комфорт їхнього повсякденного життя. Крім того, однією з проблем, з якою довелося впоратися експертам Sii, була оптимізація різних процесів, пов’язаних з документацією. В результаті вони успішно знизили витрати й зусилля на ведення великої документації, автоматизувавши процес її створення та архівування.

Професіоналізм та відданість команди Sii були визнані клієнтом, який підкреслює, що консультантам важливо бути критичними, ініціативними та відкрито ділитися своїми думками. Таке ставлення, на додаток до солідного досвіду, допомогло Sii стати важливим елементом технологічної переваги замовника та партнером, з інженерами якого можна консультувати рішення на рівних умовах та отримати дійсно цінний відгук.

Зв’яжіться з нами, щоб перевірити, як ми можемо допомогти вашому бізнесу розвиватися, або перегляньте інші послуги, які ми надаємо в галузі охорони здоров’я, що працють відповідно до медичних стандартів і які з гордістю підтримують такі компанії, як Roche, Qiagen, Fresenius та Reckitt Benckiser.

Вам також може сподобатися

Більше новин

SUBMIT

This content is available only in English version.

Are you sure you want to leave this page?

This content is available only in one language version.
You will be redirected to home page.

Are you sure you want to leave this page?