Надіслати запит Приєднуйтесь до Sii
Надіслати запит Приєднуйтесь до Sii
top-image
    Назад

    15 сайтів по всій Європі та понад 6 000 користувачів – Sii керує глобальною службою підтримки ІТ Staples Solutions

    Staples Solutions, один із найвідоміших брендів постачальників e-commerce рішень у всьому світі, зіткнувся з необхідністю знайти правильного партнера, якому можна довіряти глобальну службу підтримки ІТ. Sii вдалося надати економічно ефективне та якісне рішення для 15 сайтів клієнта у Європі та понад 6 000 кінцевих користувачів.

     

    Оптимізація управління глобальною службою підтримки

    Staples Solutions є провідним постачальником продуктів, послуг і рішень для малого, середнього та великого бізнесу в Європі. Компанія шукала нового партнера для управління своїм багатомовним глобальним центром підтримки ІТ. Основною метою Клієнта було підтримувати очікувану якість своїх послуг за нижчих витрат і консолідувати послуги, надані трьома різними компаніями. Кожна компанія відповідала за одну з ключових сфер, про які потрібно подбати:

    • Сервісна служба,
    • Центр мережевих операцій,
    • Розробка ServiceNow.

    На додаток, фірма Staples Solutions очікувала від свого нового партнера підходу, орієнтованого на ITIL, з усіма сферами підтримки 1-го рівня, включаючи управління інцидентами, управління проблемами, управління доступом, управління знаннями та виконання запитів на обслуговування.

    Переваги єдиного центру та підходу, орієнтованого на клієнта

    Співпраця розпочалася з серії технічних семінарів і зустрічей, які були необхідні для визначення ключових факторів успіху, пов’язаних із викликами Клієнта, та підготовки відповідного сценарію подальших змін, оскільки було важливо не порушувати щоденну роботу на етапі переходу.

    – Ми подбали про те, щоб кожен ризик був врахований, кожен крок оцінений і всі запити Клієнта враховані в плані обслуговування, зберігаючи прозоре обговорення бюджету. Рівень розуміння та відкритості зробили цю історію успіху можливою, – каже Karolina Schuetz, Account Executive компанії Sii.

     

    Глобальна ІТ-підтримка для тисяч кінцевих користувачів

    Щоб досягти цілей Staples Solutions, Sii, як новий єдиний постачальник, приділяє основну увагу:

    • Розробці більш економічно ефективного способу управління комплексного обслуговування
    • Використанню повного спектра процесів ITIL
    • Зменшенню загальної кількості інцидентів і підвищення рівня самообслуговування користувачів
    • Безперебійній безперервності бізнесу для користувачів Staples Solutions

    Останній пункт був особливо складним, оскільки Sii довелося створити нову команду підтримки з нуля та завершити перехідний етап за дуже короткий проміжок часу. В результаті за два місяці ми взяли на себе повну відповідальність за обслуговування з усіма очікуваними показниками SLA та KPI.

    Усі процеси підтримки користувачів у Staples Solutions керуються через платформу ServiceNow, яка полегшує виконання повсякденних завдань, автоматизує робочі процеси та гарантує, що вся інформація користувача є узгодженою та доступною 24/7. Експерти Sii відповідають за керування запущеним екземпляром та активно рекомендують шляхи подальшого розвитку.

    Компанія Sii підтримувала і вдосконалювала важливі для бізнесу процеси ITIL, які необхідні для забезпечення стандартизованого та якісного управління послугами. Метою процесів, розроблених нашими експертами, є:

    • зменшення кількості інцидентів
    • підвищення ефективності роботи за рахунок самообслуговування
    • покращення комунікації на лінії бізнес-ІТ.

    Найголовніше, рішення є повністю масштабованим і забезпечує можливість подальшого розвитку сервісу.

    Наразі послуги, якими керує Sii, охоплюють цілодобову доступність для 15 сайтів Staples Solutions по всій Європі та понад 6 000 кінцевих користувачів із кількома тисячами керованих запитів щомісяця.

    – Партнерство Sii та Staples Solutions рухається вперед з великим потенціалом для майбутнього розвитку послуг, як частина нашого заклику до дії. Оскільки обставини змінюються як у мікро-, так і в макромасштабі, Sii залишаються гнучкими та уважними до наших потреб. Я можу з упевненістю сказати, що це партнер, якому довіряють у складних, довготривалих проектах», – каже  Paweł Rzepka, Application Support Director в компанії Staples Solutions.

    Щоб дізнатися більше про проекти Sii’s Service Desk, відвідайте наш вебсайт.

    Вам також може сподобатися

    Більше новин

    SUBMIT

    This content is available only in English version.

    Are you sure you want to leave this page?

    This content is available only in one language version.
    You will be redirected to home page.

    Are you sure you want to leave this page?